Agrarisch, Kunst & Cultuur

Agrarisch, Kunst & Cultuur

Periode van 19 t/m 23 augustus 2019
5 Daagse Bootcamp/Handelsmissie Armenië voor Ondernemers uit Nederland
Ervaar het onvergetelijke landschap van prachtig Armenië en onderzoek de mogelijkheden om daar zaken te doen. In het programma word rekening gehouden met individuele verwachtingen en wensen. Om je beter weg te wijzen, mocht er een eventuele match zijn tussen jou en partner in Armenië, wil ik graag als intermediair fungeren. Dat doe ik graag om voor beide ondernemers het beste uit te halen: denk bijvoorbeeld aan wet- en regelgeving en mentaliteitsverschillen.
Thema: Agrarisch en Kunst & Cultuur

Programma is gecombineerd met masterclasses, trainingen, workshops en bezoeken naar de lokale ondernemers. Musea bezoeken en cultuur verkennen zal ook een onderdeel zijn van het programma.
Kosten: 1400,00 euro
Exclusief: BTW, vliegtickets en verblijf, maaltijden, toeristische excursies.

Aanmelding

Meer informatie
Wees er snel bij, want vliegtickets worden met de dag duurder en er is beperkt aantal plaatsen voor de deelname.

Heb je interesse wacht niet langer laat het ons weten via Whatsapp, nummer 0649909253
of mailen naar info@anush.nl

Subsidie/missievoucher:

Voor ondernemers en internationale managers uit Nederland, waar ondernemingen jonger dan drie jaar zijn òf ze minder dan 25% internationale omzet draaien èn in 2019 het bedrijf dat ingeschreven is bij KvK nog geen gebruik heeft gemaakt van missievoucher, is er goed nieuws (onder voorwaarden van RVO): 50% van bovengenoemde organisatiekosten, kunnen gesubsidieerd worden door Rijksdienst Voor Ondernemend Nederland (RVO). Wij bieden kosteloos vanuit onze organisatie begeleiding bij het invullen van de gegevens om Voucher aan te vragen.

  • Aanmelding/meer informatie:
    Wees er snel bij, want vliegtickets worden met de dag duurder en er is beperkt aantal plaatsen voor de deelname.Heb je interesse wacht niet langer laat het ons weten via Whatsapp, nummer 0649909253 of mailen naar info@anush.nl

Overnachtingen/verblijf:

Aanvullend is het mogelijk verblijf en maaltijden bij te boeken.
Standaard gaan we uit van 2 personen op 1 kamer, anders geldt een éénpersoonkamertoeslag.
Wil je reizen met je gezin of je partner, contact ons voor de mogelijkheden.